Apel za udomljavanje Mice i Cice – dva preslatka šteneta

One su Milica (Mica) i Cilica (Cica). Rodile su se pre skoro četiri sedmice u Nišu, u Durlanu, na kraju Knjaževačke. Mica je manja i vragolasta, a Cica je bucko koji uglavnom ručka i spava.

stenci2
Mica i Cica

Otac je mešanac labradora, a majka mešanka manje veličine. Obe su očišćene od parazita, zaprašene protiv buva, a uskoro će primiti i prvu vakcinu. Majku su uhvatili radnici Medijane, ali su je komšije iz kraja izvukle iz prihvatilišta na deponiji. I Micu i Cicu su dva puta umalo odneli, ali smo uspeli da ih sklonimo u poslednjem trenutku. Sada su smeštene u stanu jednog komšije, a povremeno izlaze napolje, kod svoje mame. Problem je što niko od nas, zbog nedostatka uslova i sticajem drugih okolnosti, ne može trajno da ih udomi. A preslatke su, dobre, nežne, umiljate i to zaslužuju. Ako želite da pomognete, javite se na broj 062 240 542 (Zorica Miladinović).

stene

Hvala, dobri ljudi, unapred!

gradjanin.rs

1 Comment

  1. ‘Ajde ljudi da ih udomite ! Otvaraju se razna poglavlja, komada 1, za ulazak u Jevropu ! Gladne ljude, „diskriminisane“ manjine i vecine, mozhemo udomiti kada odemo u …Jevropu . I ovako je,ovih dana, Petrovdanski /mali/ post i o ljudima ne treba voditi rachuna jer oni , i ovako i onako – poste …na silu !
    Ka se ispostimo , ljudski /chovechanski/, kako vera nalazhe, ima da obratimo pazhnju i na nas ! A do tada -„putuj igumane, ne sekiraj se za manastir“!
    Ne dao Bog , da Hrvati chuju za Cicu i Micu , Jevropu samo mozh’ da sanjamo! Ima da ni stopiraju , sam’ tako
    . I zato „u pamet se Nishlije“ !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *