„Apoteka Niš“ plasirala svoju kozmetiku – bolja nega za manje para

Kako su nadležni u Ustanovi „Apoteka Niš“ i najavili krajem prošle godine još dok su pripreme uveliko trajale, na tržište proizvoda za negovanje i podmlađivanje kože, od ovog marta lansirana je i kozmetička linijaDerma ekspert kosmetiks“, najnoviji proizvod stručnjaka koji rade u niškoj galenskoj laboratoriji. Reč je o izuzetno kvalitetnim prozvodima, koji će korisnike koštati bar upola manje od „poznatih“ svetskih marki.

 Nakon što je resorno Ministarstvo, pre dve godine, dalo dozvolu za prozvodnju gotovo dve stotine domaćih lekova, koji se prave po svetskim recepturama, a umnogome jeftinije u odnosu na proizvode stranih faramaceutskih kuća, „Apoteka Niš“ konačno je „uplivala i u vode kozmetičke industrije“.

Doc. dr Dimitrije Janković

Kako navode čelnici Apoteke, za početak su ovi proizvodi dostupni u 3 linije, odnosno planirano je da se pokrije najšira tipologija kože, kako bi nega bila što efikasnija. Mikstura, na kojoj bi, prema rečima farmaceuta, pozavidele mnoge farmaceutske kuće, ali i Nišlijkama žene širom sveta, sastavljena je od najkvalitetnijih sastojaka koji postoje na tržištu, za koje se, iako to nije uslovljeno Zakonom, ipak sprovode postupci javne nabavke što dodatno osigurava standarde.

 Trudili smo se da budemo pandam velikim kućama i da ne vodimo na taj način komercijalni pristup, pa da „razbijamo“ sastojke i pravimo veliki broj proizvoda, već želimo da sjedinimo i pokrijemo svime što je potrebno za negu da bi bilo što dostupnije svima, izjavio je doc.dr Dimitrije Janković, direktor „Apoteke Niš“.

Proizvodi „Derma ekspert“, „Hidra“- za suvu i osetljivu kožu, „Balans“- za masnu i problematičnu i „Ekskluziv“- za zrelu kožu trenutno se, za početak, mogu kupiti u svim apotekama ove Ustanove, a u planu je da već za mesec dana na niško tržište pre svega, bude „izbačen“ i „aktiv serum“ za sve tipove kože.

To je priznanje uspeha i kvaliteta našeg rada, i naši kozmetički proizvodi pokrivaće i više od osnovnih potreba, jer ćemo osim uobičajenih preparata za masnu, suvu i normalnu kožu imati i „anti- ejdž“ program, a uvekćemo biti zaista mnogo jeftiniji, objašnjava Janković i dodaje da je odziv na tržištu, za ove dve godine od kako rade proizvodnju odlično pokazao.

Podsećamo, „Apoteka Niš“ je novembra prošle godine, na 22. dodeli nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost dobila “Oskar kvaliteta 2016.” a pritom je proglašene i apsolutnim pobednikom, jer od početka osnovanja konkursa, jedina dobila vie od 800 bodovnih poena. Krajem ovog meseca, svečano će obeležiti i 70 godina postojanja i uspešnog rada.

N.Marković

 

1 Comment

  1. Sada ćete tu kozmetiku da prodajete umesto u centru u Higiji, da prodajete ženama niških političara da ostanu mlade jer će oni još dugo vladati i zatvarati apoteke jednu po jednu…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *