Atheist Rap proslavlja jubilej u niškom klubu Feedback

Novosadski pank rok bend Atheist Rap će u četvrtak 28.03. i u petak 29.03. u klubu Feedback (Balkanska 2a) održati dva koncerta na kojima će pred niškom publikom koncertno proslaviti jubilej 30 godina postojanja i kontinuiranog rada grupe.

foto: Gabriel Radatović

U četvrtak 28. marta odsviraće koncert na kom će svirati isključivo pesme sa prva tri albuma – „Maori i crni Gonzales“ (1993), „Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete“ (1995) i „II liga Zapad“ (1998), kojima su se afirmisali i stekli širu publiku. Pre Ateista, kao njihovi gosti, nastupiće mladi knjaževački bend “School bus”.

U petak 29. marta na repertoaru će biti najveći hitovi benda iz svih perioda njegove karijere, tokom koje su objavili šest studijskih albuma. Te večeri će kao uvertira pre koncerta Ateista nastupiti njihovi gosti “Crveni karton” iz Kruševca.

Povodom ovih koncerata, članovi benda Atheist Rap izdali su kratko saopštenje:

Koncerti u Feedbacku 28. i 29. marta će biti održani pre svega u čast naše publike iz Niša i sa cele „Južne pruge“ koja nas je toliko puta bodrila u prethodnih 30 godina. Upravo zbog njih odlučili smo se da im pružimo dva različita koncerta i serviramo najbolje što je izašlo iz naših glava i srca u prethodne tri decenije. Vrlo smo vezani za Niš u kom imamo puno dobrih prijatelja, sa kojima smo u prošlosti delili puno lepih i srećnih trenutaka. Nažalost, ovo će biti naši prvi samostalni niški koncerti na kojima se nećemo družiti sa našim dragim prijateljem Kostom koji nas je prerano napustio. Oba ova nastupa će za nas, a verujemo i za publiku, biti vrlo posebni jer će nas sećanjem vratiti u neko srećnije vreme kada smo zajedno bili svi, koje nijedna slika, nijedna pesma ne mogu vratiti… Apelujemo na publiku da dođe na vreme, da poslušaju naše goste, bendove „School bus“ i „Crveni karton“ jer smo ubeđeni da njihovo stvaralaštvo zaslužuje vašu podršku. Živeli!

Ulaznice za ove koncerte možete kupiti u Vintage shopu (Davidova 9) i Galileo tours (Nikole Pašića 35). Pretprodajna cena ulaznice je 700 dinara po večeri, a na dan koncerta, na ulazu u klub karta će stajati 900 dinara (ukoliko se ne rasprodaju pre toga). Ne postoje kompleti ulaznica, a broj karata je limitiran.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *