Auto moto fest 2016 u hali „Čair“ od 7.oktobra

Ovogodišnji Sajam automobila održaće se od 7. do 9. oktobra ove godine. Svečano otvaranje zakazano je za 7. oktobar u 11 sati, a kako najavljuje organizator, manifestaciju će otvoriti gradonačelnik Niša, Darko Bulatović. Ovo je je sedmi po redu sajam i okupiće ljubitelje automobila i motora uz bogatu ponudu prateće opreme. U Nišu će se predstaviti vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata. Biće predstavljeni novi modeli putničkog i teretnog saobraćaja. Prodavci dvotočkaša predstaviće svoje najnovije motocikle. Banke i lizing kuće nudiće povoljnije kredite i lizing.

amoto

Na oktobarskom Sajmu automobila u Nišu biće predstvljani najnoviji modeli i ponuda automobila koja je trenutno aktuelna u Evropi. Banke, lizing kuće kao i sami distributeri najavili su da će za vreme održavanja sajma za sve kupce odobravati povoljnije uslove za nabavku novih vozila. Očekuju nas brojne premijere i bogat sajamski program“, kaže Saša Đorđević, menadžer Sajma automobila.

auto-moto-fest

Pored brojnih premijera, planirane su i prateće manifestacije, koje će upotpuniti trodnevno dešavanje, koje je već postalo tradicija. Osim novih i luksuznih automobila za publiku će verovatno biti interesantna i izložba oldtajmera. Tradicionalno i ove godine će biti dodeljene nagrade:

  • za najlepši štand – u kategoriji auto dilera i u kategoriji izlagača prateće opreme,
  • za najautomobil – izbor publike i organizatora sajma
  • za najlepšu hostesu.

Prema Nišu gravitira čitava jugoistočna Srbija i očekuje se poseta oko dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona.

Učešće su već potvrdile i svoja mesta rezervisali: Ford, KIA motors, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, ruski GAZ, Yamaha, Hyundai, Volkswagen, kao i auto škole, auto servisi i rent-a-car kuće. Niški dileri automobila spremili su sedam srpskih i desetak niških premijera. Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i TON.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *