Beli Preletačević: Legalizujem marihuanu, a Nišlijama pravim fabriku sreće! (VIDEO 3)

Posle današnjeg dolaska potencijalnog predsedničkog kandidata Ljubiše Belija Preletačevića u Niš, i velikog broja mladih koji su se okupili da mu potpisom daju podršku, zbilja je izgleda potisnula šalu. Ne samo što se kolona od tridesetak metara protegla od kancelarije notara već što je par stotina Nišlija odustalo da stoji i čeka više sati da bi dalo svoj potpis, a zbog obaveza i hladnoće.

Beli Preletačević koji će se verovatno kandidovati kao Luka Maksimović danas je sakupio u Nišu oko 350 potpisa, a veliki broj onih koji su čekali dva ili tri sata da potpišu, nisu stigli na red jer je radno vreme notara do 17 sati. Sem maldih, u redu je bio i poneki stariji čovek, dva, tri profesora niškog Univerziteta, pa i par članova drugih stranaka, a koji su poznati javnosti.

Zanimljivo je da je stigla omladina iz Pirota,Gadžinog hana i Svrljiga da potpišu podršku Belliju. Ekipa iz Svrljiga na čelu sa Dejanom Milutinovićem je čak iz ovog mesta koje broji 8.000 stanovnika, donela 17.000 potpisa u džaku, aludirajući na nekadašnja vremena kada su se džakovi iznosili sa biračkih mesta.

Kada je naišao u Ulicu Ivo Lole Ribara dobioo je aplauz i lakonsko obećanje „svi ćemo raditi za 200 evra“, na šta su se mnogi nasmejali.

Prvo što bih uradio studentima bi dao onu vilu studentima u kojoj bi trebalo da živim i prva dama i ja bi iznajmili neki stan. Ne smem sada da obećam ništa da mi drugi kandidati ne ukradu ideju. Nišlijama mogu da obećam fabriku sreće i oporavak svih preduzeća što svugda zaista i želim – rekao je Preletačević.

Pošto je mnogo samih žena i muškaraca u Nišu i Srbiji pa se nedostatak seksa odražava na psihu mladog sveta i belu kugu u zemlji upitali smo ga da li će dozvoliti zdravstvenu prostituciju, on je za „Građanin“ rekao da će dozvoliti sigurno marihuanu, a da će zaostalo videti“.

M.S.

6 Comments

  1. Ovaj dechko , momak, chovek je A. Ajnshtajn u odnosu na sve pripadnike SNS- ovaca , pochev od „prvog“ i „drugog“ Shesheljevog „kuma“ , koje je on stvorio i nama “
    uvalio“ !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *