Beli Preletačević u Nišu: Uvrnuto ili s razlogom – Gde su Rusi, gde su Rusi? (VIDEO)

Zašto je predsedničkom kandidatu Belom stalo da ga snimi TV iz Rusije?

Prilikom poslednje i njedine posete Luke Maksimovića, alijas Ljubiša Preletačević Beli, u jednom trenutku je zavapio da ga snimi ruska televizija koju je očigledno očekivao da se pojavi ispred prostorija notara gde su se sakupljali potpisi za kandidaturu.

Gde su Rusi, Gde su Rusi, izvinite da li ste vi Rusi? – prepao je jednu gospođicu koja je držala mikrofon, ali se Rusi nisu pojavili.

Posle nekog vremena, svi okupljeni su se pitali kakve veze Rusi imaju sa Belim. Sem što je bio statua za snimanje mnogobrojnih selfija do danas nije poznato, gde su Rusi i kakve oni veze imaju s Beklim Preletačevićem.

M.S.

2 Comments

 1. „Gde su Rusi“ ? U Zanzibar , 100% !
  Neka pita tomu diplomu i karića akademika !
  Beli je simpatičan i hoće da uradi sam protiv svih i uspeva mu… simbolično ali dovoljno da unese paniku u redove naših , nazovi , političara tj. „političke elite“ … Kako smešno zvuči , kada kažem i napišem : „politička elita“ !
  Glasaću za njega, ali mislim da je sebi zadao preveliki
  zadatak , što ne mora da znači da neće moći da ostvari !
  Ali , u ovoj i ovakvoj Srbiji i sa našim narodima i narodnostima „gde svoga nema , gde brata nije“ , sve je osudjeno na POKUŠAJ !
  Mnogo je prevejanih , isprofanisanih , srebroljubaca, nepoštenih , nepismenih , polupismenih , neradnika , korumpiranih , kvaziintelektualaca , intelektualaca koji su se priklonili eurima , „rodoljubaca“ , „patriota“ , nekritičnih ljudi … što ne znači da i ja nisam takav !
  „S’ kim si – takav si“ !
  Izvinjavam se svima , koji se osećaju prozvanima , ali mislim da se mnogi neće prepoznati , jer imaju lepo mišljenje o sebi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *