Beogradski sindikat posle 15 godina ponovo u Nišu! – Veliki hip hop praznik 11. marta u hali Čair

Legendarni hip-hop bend „Beogradski sindikat“ proslaviće zajedno sa publikom svoj 24. rođendan na velikom koncertu koji je zakazan 11. marta u hali Čair u Nišu, od 20h.

Nakon spektakularnog koncerta koji su prošle godine održali na prepunom stadionu Tašmajdan u Beogradu, BG Sindikat se vraća u Niš, gde su uvek tradicionalno imali odličan odnos sa publikom.

Ove godine rođendan slavimo u Nišu! Mnogo se radujemo jer znamo da nema bolje atmosfere nego sa našim ljudima iz ovog dela Srbije. S druge strane, u Nišu nismo imali ovako veliki koncert tačno 15 godina, tako da smo sigurni da nas čeka nezaboravno veče. Dolazimo sa novim pesmama, sa vrhunskim gostima – baš onako kako Niš zaslužuje posle ovoliko vremena koliko se nismo uživo družili. Očekujemo da će podrška stići i iz drugih delova Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, ali i iz dijaspore, odakle je dolazak najavio veliki broj diskretnih heroja. BS je oduvek bio simbol okupljanja za sve naše ljude“, najavljuje Fedja Dimović iz „Beogradskog sindikata“. 

Ulaznice za koncert u pretprodaji koštaju 1.500 rsd i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima u mreži Tickets.rs.

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21 i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb). 

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *