Biljanine ljubavne kutije donose sreću zaljubljenim parovima (FOTO)

Veliki broj niških studenata radi različite poslove za vreme studiranja kako bi isplatili troškove. Najteže je onima koji dolaze iz drugih mesta, pa je pored izdataka na fakultetu neophodno da plaćaju troškove stanovanja i hranu. Iz tog razloga mnogi studenti rade u klubovima, kafićima, nude kozmetičke usluge, a ima i onih koji na kreativan način zarađuju novac.

Biljana Vasiljević je apsolvent novinarstva na Filozofskom fakultetu u Nišu i već godinu dana izrađuje ljubavne kutije, ali i razne vrste čestitki, kao i planere za venčanja.

Prvu ljubavnu kutiju sam napravila svom dečku za rođendan i ujedno za Dan zaljubljenih. Bio je oduševljen i shvatila sam da bih mogla da usrećim još nekog ovakvom kutijom. Pored toga što uživam u iskazivanju kreativnosti na ovaj način, zarađen novac mi pomaže da pokrijem neke od troškova studiranja. S obzirom na to da sam iz okoline Kragujevca, plaćam u Nišu troškove stanovanja i hrane, koji iznose oko 15 000 mesečno, pa svaka zarada mojim roditeljima i meni puno znači“, kaže gospođica Biljana.

Biljana Vasiljević

Ova studentkinja navodi da joj je u početku za jednu kutiju trebalo nekoliko dana, ali da ih sada izrađuje za jedan do dva dana. Sve pravi po porudžbini i trudi se da ispuni svaku želju kupca.

Mušterije imaju različite zamisli i ideje i trudim se da opravdam njihovo poverenje. Kutije mogu biti različite veličine sa različitim brojem fotografija. Unutra je obično i jedna manja kutijica ispunjena ljubavnim porukicama ili nekim drugim sitniciama, naravno po želji kupca. Trudim se da svaka bude jedinstvena i da izmami osmeh onog kome je namenjena“, govori ova kreativna studentkinja.

Ona planira da još neke ideje sprovede u delo, pa će početi da izrađuje i bebi spomenare, kao i različite rekvizite za devojačko veče.

Postoji puno načina da se uz zabavu i kreativnost zaradi novac, a izrada ovakvih predmeta je definitivno jedan od njih. Ukoliko imate neku sličnu ideju, ne plašite se da je sprovedete u delo, svakako će te se osećati lepše i korisnije a usput možete zaraditi džeparac ili pokriti neki trošak“, završava priču Biljana.

D. Nikolić

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *