Bivši predsednik skupštine opštine Crveni Krst zaposlio se u vodovodu

Zoran Stojković, bivši predsednik Skupštine opštine Crveni krst zaposlio se na određeno vreme u niškom vodovodu, potvrđeno nam je zvanično u ovom javno komunalnom preduzeću. U „Naisusu“ kažu da je to urađeno u skladu sa zakonom i sa „iskazanim potrebama preduzeća“.

Zoran Stojković/foto: isečak iz priloga NTV

Stojković je zaposlen kao referent naplate. To je službeničko mesto u kancelariji gde radi sa određenim grupama stranaka, rečeno nam je u „Naisusu“.

Stojkovića smo zvali da pružimo novinarsku pažnju i pitamo za komentar zašto je dao ostavku na mesto predsednika skupštine opštine jer to na samoj sednici nije dovoljno jasno objasnio i da li se u vodovodu zaposlio po nekom konkursu, ali se on par dana ne javlja na telefon koji je imao kao opštinski funkcioner i kadar Srpske napredne stranke. Ukoliko se javi, svakako da ćemo objaviti njegov komentar.

Branislav Jovanović

Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša prvi je medijima još pretprošle nedelje ukazao da će u „Naisusu“ doći do ovog takozvanog stranačkog zaposlenja.
Jovanović je tada medijima prosledio pitanja za gradonačelnika Niša, Darka Bulatovića.

Da li je tačno da je još jedan od čelnika vaše stranke, sa kojim ste počeli političku karijeru i voleli ga kao sina, Zoran Stojković, poznat kao „Gipsar“, nekada proizvođač gipsanih predmeta u vidu lavova i tigrova, kojima se „ukrašavaju“ dvorišta i kapije, počeo danas da radi u JKP „Naisus“, a da će u ponedeljak podneti ostavku na mesto predsednika Skupštine opštine Crveni krst?“

Jovanović kaže „da smo taman mislili da je gradonačelnik završio sa zapošljavanjem gradskih funkcionera“.

Taman smo stekli utisak da ste počeli da primenjujete Zakon o zabrani zapošljavanja, a vi ponovo nastavljate po starom, kako čujemo, a nadamo se da će reagovati predstavnici izvršnog odbora centrale vaše stranke i sprečiti ovakvo bahato ponašanje. Vaš lider i predsednik države uporno govori kako je skromnost vrlina, a vi to izgleda ne čujete “, naglasio je Jovanović.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *