Boban Džunić imenovan za direktora niške Elektrodistribucije

Advokat Boban Džunić, doskorašnji predsednik opštine Palilula imenovan je za direktora niške Elektrodistribucije. Džunić je na ovo mesto imenovan prošle nedelje.

Boban-Džunić
Boban Džunić/foto:opština Palilula

Ne mogu sada ništa o planovima dok ne preuzmem funkciju što će se dogoditi sredinom ove nedelje. Ja i sada imam neki pravac rada, ali ipak bi o svojim planovima posle razgovora sa šefovima radnih jedinica i drugim saradnicima – rekao je Džunić za „Gradjanin.rs“.

Džunić je svoje organizatorske sposobnosti pokazao u opštini Palilula gde je kao nosilac liste, Srpska napredna stranka kojoj pripada od osnivanja, osvojila apsolutnu većinu. Prošle nedelje je za gradonačelnika Niša izabran Darko Bulatović koji je još uvek pravno-formalno direktor Elektrodistribucije dok Džunić ne preuzme ovu finkciju.

M.S.

6 Comments

  1. Džuniću, prvo kreni da rasturiš mafiju zvana „ajmo na rakiju i kafu“. Mada pa sve je to preko veze primljeno, kome se zamerati, ali sve jedno. Podrška!

    1. DŽUNO, TREBA DA ZNAŠ ZA DA JE JEDINICA STRUJE „A“(AMPER) A NAPONA“V“(VOLT). UPAMTI AV (KAO PREMIJER) AV, AV, AV, AV ….. !

  2. Ni ja ga nešto ne volim, u stvari šta ima da ga volim, ali ko osvoji u nekoj niškoj opštini apsolutnu većinu, to treba da se poštuje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *