Borci i radnici radikalizuju protest jer ih je Vučić prevario

Borci i bivši radnici najavili su radikalizaciju svojih protesta ispred Gradske kuće u Nišu gde će u ponedeljak od 12 sati postaviti šatore. Oni najavljuju svakodnevna okupljanja do ispunjenja zahteva.

Borci traže ratne dnevnice koje je jedan broj uzeo dok veći nije, a bivši radnici zaostale plate iz sada već, propalih niških firmi.

Od predsednika i premijerke Srbije do gradonačelnika Niša smo slali dopise radi rešavanja naših problema, ali do danas niko nije hteo iz vlasti da razgovara s nama. Proteste pogotovu radikalizujemo posle posete predsednika Srbije Nišu koji je najavio da će razgovarati s našom delegacijom. I pored tog obećanja nije hteo da razgovara – kažu u zajedničkom proglasu borci i bivši radnici.

Oni kažu da neće „dići ruke“ od ovakvog protesta.

Ako smo mogli da ginemo u ratu, nećemo dozvoliti da poginemo u miru i borićemo se za svoja prava do smrti na legitiman i zakonit način, dodaju oni.

U potpisu ove najave radikalizacije navode se Dejan Milošević, Radisav Spasić, Aleksandar Bogdanović, Dejan Veličković, Desimir Veljović i Dejan Petrović.

M.S.

3 Comments

  1. Nećete „njega“ naterati da izadje iz „svoje“ kancelarije jer ga je narod izglasao ! A i vaša nenaština i beda, koliko vidim – uopšte ga ne dotiču !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *