Bruka je da niška Kuća za venčanje izgleda ovako (FOTO)

Prag na ulazu koji nikada nije video vodu ili usisivač, u dvorištu milion pikavaca, papirića, oljušteni stubovi, grafiti, propao krov na ulazu… Tako izgleda kuća za venčanje u Nišu koja bi trebala da nosi romantično sećanje mladencima i gostima, ali…

I čak nije problem što je oronula, problem je što je neočišćena, prljava, žardinjere pune papira, otpadaka i pikavaca jer kante nema.

Prema rečima nadležnih iz Skupštine grada Niša, poslednji put je malo doterana pre četiri godine kada je jedan važniji političar ženio sina, a od tada ništa „ni prstom“ nije pipnuto. Oni kažu da je još gore kada su veća venčanja jer tada na platou ostane svašta, što od svatova, što od brojnih prosjaka koji se tu odnekud stvore.

Istina unutrašnji deo gde mladenci izgovaraju sudbonosno „DA“ je čist, ali šta misle gosti iz drugih mesta koji dođu na venčanja, može se samo pomisliti…

tekst i foto: M.S.

4 Comments

 1. Još li se narod venčava , ženi , udaje …?
  A , što pa da ne ?
  Ako imaš probleme sa poslom tj. ne radiš ni ti ni devojka /buduća supruga/ , najlakši način da se reše , ti mali problemi , je da stvoriš VEĆI problem i … eto rešenija !
  Povećaće nam se natalitet , za koji se zdušno bore svi naši političari /koji zaboravljaju da se radja još mnogo nezadovoljnih/ i „sole pamet“ i ubiru poene kod naroda !
  A „Kuća za venčanje“ … udje se unutra , posao se završi za pola sata , i niko i ne gleda okolo već u srećne mladence , roditelje /srećne/ i ostalu veselu i mnogobrojnu rodbinu !
  Veselo , veselo … „Danas majko , ženiš svoga sina…“ !!!

 2. Bruka je i kako je renoviran Paterov zavod u Nišu u vreme prethodnog gradonačelnika prof.Medicinskog fakulteta u Nišu dr Perišića-samo fasada koja gleda na bulevar Zorana Đinđiča…pa o tome niste pisali niti slikali…

  1. Tako je! To niko i ne primecuje a polovina stanovnika verovatno i ne zna sta je to! Bruka je kako izgleda klinicki centar sa svim klinikama, bez izuzetka.Bruka je sto je Nis jedna deponija i bukvalno i metaforicki. Kuca za vencanje ne menja stvari.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *