Bulatović dao ostavke na funkcije u SNS – preseo mu Zdravko Čolić?

Visoki funkcioner SNS-a i direktor Regionalnog centra “Jugoistok“, Darko Bulatović podneo je ostavku u gradskom odboru i radnoj grupi te stranke. Bulatović je to učinio nakon jučerašnjeg sastanka povereništva SNS-a a razlog je, kako kaže, želja da se potpuno posveti obavezama koje ima kao direktor “Jugoistoka“, prenosi Niška televizija.

ntv-bulatović1
Darko Bulatović

Njegov telefon je bio nedostupan za novinare večeras koji su želeli da provere da li je razlog ostavke na stranačke funkcije to što je žestoko napadnut u medijima zbog poklanjanja karata za koncert Zdravka Čolića, redovnim platišama struje, a u iznosu od 170.000 dinara. Pojedine stranke i mediji su ocenili taj potez kao nepromišljen jer nije logično, kako su naveli. da firma sa ogromnim dugom kupuje koncertne karte, a što je bio izvestan politički pritisak na Bulatovića.

Iako mediji javljaju da već duže vreme u gradskom odboru SNS-a vlada haotična atmosfera, što je ptvrdila i posldnja sednica Skupštine grada i istup odbornika prof. dr Dragana Čorbića, u ovoj stranci uporno tvrde da je situacija pod kontrolom. Ipak, nakon jučerašnjeg sastanka povereništva SNS-a, stigla je vest da je ostavku na članstvo u gradskom odboru stranke podne visoki funkcioner naprednjaka i direktor “Jugoistoka“ Darko Bulatović . Većih problema, kako tvrdi, nije bilo kao ni nezadovoljstva zbog pojedinih stranačkih odluka. Na pitanje novinara da li se radi o cepanju gradskog odbora stranke Bulatović nije dao jasan odgovor. Inače, da podsetimo, opštinski i gradski odbori ove stranke raspušteni su ovog proleća a stranački izbori nisu organizovani.

NTV, gradjanin.rs

4 Comments

 1. On se topi kad mu se kaže da baš liči na Zdravka. Epa,Zdravko niški,treba da znaš da ste vas petorica iz vrha sns,doveli i stranku i Niš do kolapsa . Teško da se prezadužen budzet i upropašçena Javna preduzeća mogu srediti ikada. Nego da te pitam,kako to da Bg.mafija preuzima Radnički,a ti junačino pobeže !!!

  1. „Ako treba – svi smo Zdravko“ !
   „I posle zdravka – Zdravko“ !
   „Ako treba/e/ – svi smo – Zdravko“ !
   Neko će me tužititi za plagijat … Umesto Zdravko , trebao sam upisati Tito , Partija , Omladina , Armija…
   „Tišina tamo “ – u BGD-u na vodi , u Nišu -bez *leba, itd,itd, itt , etc, etc…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *