Bulatović najplaćeniji gradonačelnik u Srbiji – mesečno prihoduje 142.599 dinara

Mesečni prihod gradonačelnika Niša, Darka Bulatovića iznosi oko 140.000, piše na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, a prenosi internet portal Južne vesti. To je prema istraživanju ovog portala najveća plata od svih njegovih kolega u Srbiji pa čak veća i od premijera Aleksandra Vučića.

Darko Bulatović

On kao gradonačelnik prima 91.268, a kao vojni penzioner 51.331 dinar. Ovo u normalnim zemljama i ne bi bila neka vest (jer bi u normalnim uslovima prvi čovek Niša trebalo da ima i veću platu) da većina građana ne prima između 25 – 30.000 dinara platu što dovoljno govori o standardu građana i radu ove i dosadašnjih vlasti na poboljšanju platežne moći.

U tekstu se još navodi da je plata gradonačelnika Beograda, Siniše Malog 102.764 dinara, a dobro je poznat standard građana prestonice tako da ova plata i nije nešto posebno visoka.

Gradonačelnika Bulatovića smo pokušali da dobijemo na mobilni telefon kako bi prokomentarisao ove podatke i dobili smo vezu, ali se s druge strane niko nije javio.

M.S.

4 Comments

  1. A zašto se ova čovek i rukama i nogama borio za to što jeste ? Zašto se učlanio u stranku? Zbog ideala i altruizma? Šta je sve izdržao došavši do ovde? Jer vi stvarno mislite da on živi od tih 140000 dinara? Šta je to 1150 evra? Pa njega može da kupi svaki prosečni trgovac,biznismen u Nišu…On je tu da bi zaradio mnogo veće pare..zar ne? A plus ima i moć…

  2. Što da ne prima , kad radi i „EI“ tj. „RR“ , „MIN“ /oba pogona/ , „Gradjevinar“ ,“DIN“ , „Nišprojekt“ , „Jastrebac“… i još mnoge firme !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *