Bulatović: Ostajemo u vrhu!

[dropcap color=“#DD3333″ type=“square“]g[/dropcap]rađanin: Ivan Milanović

ivan milanovic2Prošla godina bila je uspešna za FK Radnički, a rukovodstvo kluba ima velike planove za 2014. I kada su u pitanju rezultati kluba i kada je u pitanju infrastruktura stadiona. O tome svedoče i reči prvog čoveka kluba, Darka Bulatovića.

– Mi stvaramo temelje za jedan novi put Radničkog. Znam da navijači žele da već najesen gledaju naš klub u Evropi, želim i ja, ali ih molim za malo strpljenja i realnosti. Cilj je da stvorimo jak klub koji će ne jedne već svake sezone biti predstavnik Srbije u evropskim kupovima, kaže Bulatović u nastavku intervjua za građanin.rs.

[dropcap color=“#DD3333″ type=“square“]g[/dropcap]rađanin: Radnički ne može budžetom da isprati većinu Superligaša, ali je klub finansijski konsolidovan.

Plate igračima, trenerima i radnoj zajednici su redovne, rata za kredit kojim smo razbili blokadu računa se izmiruje, spremili smo novac za pripreme, za pojačanja. Radnički danas normalno funkcioniše.

[dropcap color=“#DD3333″ type=“square“]g[/dropcap]rađanin: Radnički je jedan od klubova u Srbiji sa najvećom posetom na svojim utakmicama.

darko ispred stadionaZaista se time možemo podičiti. I brojnošću i ponašanjem naših navijača. Jesenas je ulaz bio besplatan za osnovce i decu u pratnji roditelja, kao i lica starija od 65 godina.

Na proleće ulaz će biti slobodan i za sve pripadnice lepšeg pola.

Želimo da utakmice na Gradskom stadionu budu pravi sportski praznik, o kome će se pričati ne samo u našem gradu već i šire.

[dropcap color=“#DD3333″ type=“square“]g[/dropcap]rađanin: Klub su u pauzi napustili neki igrači, poput Seada Hadžibulića i Ivice Jovanovića, evo sinoć smo čuli i za Pauljevića. Njihove zamene biće uskoro predstavljene na Čairu.

Ostvarili smo rezultat iznad očekivanog. Potrudićemo se da ostanemo u vrhu tabele, a za to su nam neophodna pojačanja. U dogovoru sa trenerom Bekvalcem angažovaćemo one koji će svojim kvalitetom doprineti da budemo još bolji.

[dropcap color=“#DD3333″ type=“square“]g[/dropcap]rađanin: Nišlije se diče novim sportskim zdanjem u Čairu, na kome je odudara jedino zapadna tribina. Uskoro će i ona biti deo prošlosti.

[quote]Obezbedili smo sredstva u budžetu, biće podignut kredit, projekat novog stadiona je sjajan i on zaslužuje da se završi. Zapadna tribina će po svim standardima biti jedna od najmodernijih tribina u jugoistočnoj Evropi. Ona će omogućiti da se tu mogu igrati međunarodne utakmice. Kada se završi biće to jedini stadion u Srbiji koji će imati četiri svlačionice, tako da se mogu igrati i turniri. Ono što će ostati za godine koje dolaze je postavljanje krova, odnosno natkrivanje tribina, ali idemo jedno po jedno.[/quote]

Pripreme za prolećni deo prvenstva Radnički počinje u ponedeljak, 13. januara, kada će trener Dragoljub Bekvalac obaviti prozivku igrača i odraditi prvi trening.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *