Ceca za “Srpsku” u Nišu – premijer Vučić pomaže organizaciju

Gradski menadžer Beograda, Goran Vesić najavio je za Večernje novosti da će u Nišu za Srpsku Novu godinu, nastupiti Svetlana Ceca Ražnatović. Ona će svoje fanove uveseljavati na centralnom gradskom Trgu kralja Milana. Ova vest je objavljena i na zvaničnom sajtu Grada Beograda.

ceca-glavna-dama-dana
Svetlana Ceca Ražnatović foto: srbijadanas.rs

„Na taj način želimo da ova dva srpska grada dobiju veću ulogu kakvu i zaslužuju, a da se pritom ne poklapaju dočeci i programi“, istakao je Vesić i dodao da će Beograd, na inicijativu premijera Aleksandra Vučića, bez nadoknade deo svoje novogodišnje rasvete ustupiti Nišu za Srpsku novu godinu i time dati podršku tom dočeku, prenosi ovaj list.

gradjanin.rs

4 Comments

  1. A zašto se ne niko ne seti Niša kada se radi o važni stvarima? Kad se organizuje narodno veselje, onda treba Nišu baciti mrvice. Ako hoće da plaćaju nešto, onda neka plaćaju nešto od čega će građani Niša imati koristi. Gradska vlast se vara ako misli da ovakvim trivijalnostima dobija poene od građana, a činjenica da na ovakav način nipodaštavaju građane još više razgnevi građane!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *