„Čikaške perverzije“ u Nišu!

Hit predstava „Čikaške perverzije“, u kojoj igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, konačno tokom decembra ide na dugoočekivnu turneju po Srbiji!

Cikaske-perverzije

Gostovanja „Perverzija“ biće izvedena u Zrenjaninu, Novom Sadu, Jagodini, Nišu, Vršcu i Kragujevcu. Predstava u Nišu biće održana u utorak, 22.decembra u sali Narodnog pozorišta, sa početkom u 20h.

Pozorište je živa stvar i uvek se mogu desiti neočekivane stvari, pogotovo u ‘Čikaškim perverzijama’ gde ima dosta improvizacije. Nijedna predstava nam nije kao prethodna i dosta ljudi dolazi više puta da nas gleda. Zato i u novoj sezoni očekujete – neočekivano, najavljuje Olga Odanović.

U novoj sezoni (jesen 2015/proleće 2016. godine) „Čikaške perverzije“ nastavljaju da se bave na duhovit i provokativan način problemom muško-ženskih odnosa koji su, objašnjava Jovanović, „neiscrpna i vrlo inpirativna tema“.

Nema kraja mukama u ljubavi, a to je uvek inspirativno i to ćemo nastaviti da koristimo. Trenutak kada gledate umetnika dok stvara je najlepše od svega. To se dešava samo tog trenutka i nikada više. To je lepota pozorišta, ističe Jovanović.

Kultne „Čikaške perverzije“ posle višegodišnje pauze Gagi Jovanović vratio je u život prošlog decembra, nakon čega je zabeležen spektakularan niz od oko 40 rasprodatih izvođenja uglavnom u Domu omladine Beograda (DOB) i Pozorištu mladih u Novom Sadu.

U početku bio je planiran samo DOB par puta mesečno, ali je na zahtev publike predstava počela da se igra redovno i u Novom Sadu. Neprekidni, izuzetno brojni zahtevi publike iz ostalih gradova doveli su do toga da 2015. godina bude završena na najlepši mogući način turnejom koja sada stiže do Zrenjanina, Niša, Vršca, Kragujevca, Jagodine …, poručuje ekipa Čikaških perverzija.

Ulaznice za predstavu u Nišu po ceni od 900 dinara za parter i 800 dinara za balkon mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim.

V.Radojković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *