Članovi „Artefa“ i mladi opštinari pomogli „Nurdoru“

Udruženje „Artef“ i Kancelarija za mlade Gradske opštine Medijana poklonili su Udruženju „Nurdor“ u Nišu ručno oslikane majice. Sredstva od njihove prodaje biće iskorišćena za prikupljanje sredstava neophodnih za završetak izgradnje novog dečijeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

U ime Nacionalnog Udruženja roditelja dece obolele od raka, na donaciji je zahvalila Sanja Dimitrijević, naglasivši da je svaka donacija dobrodošla i da se na ovaj način nastavlja saradnja sa Gradskom opštinom Medijana i započinje nova – sa mladim umetnicima. Predstavnica Udruženja „Artef“ , Nevena Stefanović ističe značaj poklanjanja, bez obzira na vrednost koju donacija ima. U ovom slučaju reč je o majicama sa predivnim motivima, koje jesu vredne same po sebi, ali su još vrednije, jer treba da dođu u ruke humanih ljudi koje će njihovom kupovinom izdvojiti sredstva u dobrotvorne svrhe, navodi se u saopštenju opštine Medijana.

Koordinatori Kancelarije za mlade Gradske opštine Medijana istakli su značaj saradnje i u konkretnom slučaju posredovanja između dva udruženja.

Zajednički cilj svih je obezbediti novi prostor za lečenje najmlađih, obolelih od najteže bolesti današnjice i koliko je to moguće učiniti im život lakšim i kvalitetnijim, zaključuje se u saopštenju.

D.N.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *