Čuveni ruski pijanista i kompozitor Anton Batagov stiže u Niš

POSLEDNJA INFORMACIJA: ODLAŽE SE koncert ruskog pijaniste Antona Batagova, koji je trrebalo da se održi u ponedeljak 15. maja 2023. O narednom terminu bićete blagovremeno obavešteni.

U ponedeljak, 15. maja od 20 časova, u Velikoj sali Niškog kulturnog centra, nastupiće čuveni ruski pijanista i kompozitor Anton Batagov.

Anton Batagov jedan je od najuticajnijih ruskih muzičara našeg vremena. Kompozicije Antona Batagova izvodili su i snimali istaknuti ruski klasični i rok muzičari kao i orkestri. O njegovoj muzici napisani su brojni muzikološki članci i disertacije. Filozofija Batagovovih projekata eliminiše sve granice između „izvođenja“ i „kompozicije“ posmatrajući sve postojeće muzičke prakse – od drevnih rituala do rok i pop kulture i naprednih kompjuterskih tehnologija – kao neodvojive elemente sopstvene prakse.

Karte za koncert se mogu kupiti u knjižari „Branko Miljković“ – Bulevar dr Zorana Đinđića br. 37, kao i u knjižari „Indigo“ u Obrenovićevoj ulici br. 39, po ceni od 1.200 dinara.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *