“Cvetak – zanovetak” ipak na trgu u Nišu

Svetlana Ceca Ražnatović, trenutno jedna od najpoznatijih srpskih pevačica, u razgovoru sa direktorom kompanije “Belle amie” Vitkom Radomirovićem, potvrdila je da će na dočeku pravoslavne Nove godine pevati na centralnom gradskom trgu u Nišu i tako demantovala insinuacije da će koncert biti otkazan. Građani juga Srbije koji tog dana dođu u Niš, ai same Nišlije, proslaviće srpsku Novu godinu uz “Kukavicu”, “Kad bi bio ranjen”, “37,2”, a možda i hit-prvenac “Cvetak – zanovetak”.

ceca-glavna-dama-dana

– Malopre sam razgovarao s njom, bila je malo zatečena pitanjem, ali je potvrdila da se koncert svakako planira – rekao je Radomirović za “Građanin”.

Nastup najveće srpske folk zvezde počeće u 22.30 sati, a pre nje Nišlije će zabavljati Big band trubača Dejana Petrovića. Gradonačelnik Niša Zoran Perišić ranije danas je rekao da ogranizacija koncerta grad neće koštati ništa, jer je on deo republičke proslave pravoslavne Nove godine.

Iako pitanje održavanja koncerta ili ne, nije od presudne važnosti za budućnost Niša, ovo pitanje je večeras bilo aktuelno u mnogim razgovorima. Prva informacvija, došla je od jednog menadžera odnosno s njegovog profila na Facebook-u, a što je još jedan dokaz da društvene mreže mogu biti “sjajni” dezinformator odnosno da se sve mora proveriti. Na ovu informaciju su “pale” i kuće kojima ozbiljnost nalaže da to nikada više ne sme da im se desi.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *