Da li se Dom VS „glanca“ zbog dolaska premijera Vučića?

Na Domu Vojske Srbije(VS) ovih dana postavljene su skele samo s prednje strane gde radnici, ali i čistačice glancaju fasadu, stakla i okolne delove na objektu. Izjava premijera Srbije, Aleksandra Vučića da će spavati u nekoj kasarni u Nišu pre nedelju dana zaintrigirala je javnost pa se s pravom narod pita da li se Dom Vojske priprema za dolazak prvog čoveka Vlade i ministara. On je tada na konferenciji za novinare rekao da će nedelju dana boraviti u Nišu i da će primati građane na razgovor.

Dom-Vojske-Srbije
Dom Vojske Srbije u Nišu

Od činova nižeg ranga vojske danas nismo uspeli da dobijemo odgovor da li će premijer boraviti u Domu VS odnosno tačnije odgovor je bio „ne znam“.

Ukoliko premijer ispuni ovo obećanje, zaista bi normalno bilo da boravi sa ministrima u Domu VS, a ne u nekoj od oronulih kasarni u Nišu. Mada, u razgovoru sa pojedincima iz vojne strukture, saznajemo da je za ovakav skup podesna kasarna“Knjaz Mihajlo“ koja ima četrdesetak renoviranih spavaona (dok u Domu VS postoji jedan apartman), multimedijalnu salu u kojoj se mogu održavati sednice i još toga što se može nazvati adekvatnim prostorom za boravak premijera i ministara.

M.S.

7 Comments

  1. U pravu si Dušane, ali će onda morati celokupnu gradsku i opštinske vlasti da najuri.

  2. @ DUŠAN :
   ON SAMO „REALNO GLEDA“ I „VIDI“ BEDNI NAROD !!!
   ŠTA JE KONKRETNO URADIO , OSIM ISPRAZNE PRIČE , PRIČE, PRIČE … ZA PRETHODNE 4. GODINE ????
   pOSTAVIO JE „SPOSOBNE LJUDE“ I „PAMETNE LJUDE“ NA ODGOVORNIM RADNIM MESTIMA ? POGLEDAJ NJEGOVE „SARADNIKE“ IZ NIŠA !
   SMANJIO NEZAPOSLENOST , OTPUSTIO VIŠAK RADNIKA IZ „JAVNIH PREDUZEĆA“ ? a , KOLIKO JE ZAPOŠLJENO , ČLANOVA „SNS“-a , DOK TREAJE ZABRANA PRIMANJA NOVIH , MLADIH LJUDI – KOJI NISU ČLANOVI NJEGOVE STRANKE ?
   SRBI SU SLEPI KOD OČIJU I VOLE DEMAGOGE , KAO ŠTO
   JE ON !!!!

 1. „Glancanje“ … i to je priprema za doček „najvećeg sina Serbije“ /pretek’o i Tita u farbanju…naroda/ !
  Moram da podsetim SNS-ovce : A ŠTAFETA ? Sad je vreme za vadjevinu , nabruka vas u hali „Čair“ k’o … A „Pioniri maleni mi smo vojska prava…“ , pa izvidjači , pa omladinci i omladinke „omorike tanke“ , pa predstavnici svih „uspešnih firmi“ iz Niša , pa predstavnici raznoraznih nejedinstvenih sindikata , pa „najbolji individualni poljoprivredni proizvodjači“ , pa najbolji varilac iz
  „MIN“-a … Ne mogu ni ja na sve da mislim !
  Tribine … ne mora , može i u aqua parku u N. Banji ali obavezno slavoluk od cveća sa natpisom … pada mi svašta na pamet ali to zadovoljstvo prepustam drugima !
  Kako bi to lepo bilo … naježi se od miline !
  Štafetnu palicu od drveta , neka uradi „poznati električar“ Bata , skojevsko /konjspiraciono/ ime – „Drvar“ /grad u BiH-u/…Koja koincidencija slučajnosti !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *