Danilović osvojio ženska kafanska srca u Nišu (Foto)

Predrag Saša Danilović, proslavljeni srpski košarkaš i aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Srbije definitivno je osvojio ženska srca u Nišu gde se odigrava Kup Radivoja Koraća, a u kome se večeras sastaju večiti rivali Crvena Zvezda i Partizan.

Danilović je posle polufinalnih mečeva sinoć doveden u restoran „Amerikanac“ u Nišu na večeru, ali cena slave nije dopustila da sa svojim društvom „bez trzavica“ obeduje.

Jednom profesionalac, uvek profesionalac – Danilović nije odbio ni jednu želju prisutnih gostiju da se zajednički slika. Normalno, tu želju je imalo većina žena koje su „fleširale“ pred ovim gorostasom srpskog sporta i njegovom pojavom.

U kafani su se slavili diplomski radovi, rođendani i drugi veseli događaji tako da nije odbio ni jedno slikanje i selfije. Na slici se vidi slikanje jednog vrlo veselog društva koje je proslavljalo rođendan drugaruice Vesne, a kojoj su drugarice priredile lepo iznenađenje.

Veče su svakako upotpunile „Crne mambe“, muzička grupa koja je ovom dvometrašu poklonila pesmu od Niša, „Samo malo“, autora Roberta Šuputa Manjifika.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *