„Deca loših muzičara“ aprila u Nišu nakon 6 godina

Nakon šest godina, čuveni beogradski funk-rok sastav „Deca loših muzičara“ nastupiće u Nišu, u klubu „Oxygen“ u subotu, 20. aprila u 21 sat. Poslednji samostalni koncert u Nišu, bend je imao pre tačno 10 godina.

Poslednji put u Nišu, bend je nastupao 2017. godine na amfiteatru na niškom keju, u revijalnom delu festivalskog programa „Medijana Balkanrock festivala“, a i ovog puta niška publika će imati priliku da čuje pesme kao što su Ljubav, Dobar dan, Palidrvce, Ubiše Pabla, Prolećni dan, Doživotno osuđen na ljubav, Vlade Divac, Let There Be Rock, Disko klub, Flora i Fauna.

Grupa je nastala 1988. godine, a već 1990. godine pobedili su na poslednjem održanom Omladinskom festivalu u Subotici, što je predstavljalo veliki proboj u svoje vreme. Pevač grupe je od osnivanja do 2005. bio Aleksandar Siljanović – Silja, da bi nakon njega tu ulogu preuzeo glumac Ivan Jevtović. Jevtović je u grupi ostao deset godina, a 3. maja 2015. je sa DLM prvi put nastupio Nenad Petrović, koji je pevač benda do danas.

Prvi album „Dobar dan!“, DLM objavili su 1993. godine, a zatim su usledila izdanja „Prolećni dan“ (1995), „Virus“ (1998) i „Gde cveta Samsung žut“ (2005).

Ulaznice će biti u pretprodaji od 21.marta u agenciji Clock Travel po ceni od 1.200 dinara, a na dan koncerta karta će koštati 1.500 dinara.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *