Deca “Zmaja“ u novogodišnjoj bajci u Aleksinačkom Rudniku

U četvrtak u OŠ ,, Jovan Jovanović Zmaj“ na Aleksinačkom Rudniku, a u okviru Novogodišnje nedelje, održana je priredba pod nazivom „Novogodišnja bajka“ sa mnoštvo iznenađenja. Učenici, učitelji i nastavnici su se zaista potrudili da to bude pravi spektakl, a tome su doprineli i mališani iz predškolske ustanove „Lane“.

Posetioci su imali priliku da uživaju u recitacijama, pesmama, igri, dramskim komadima, čitanju duhovitih pisama Deda Mrazu… Potpuno iznenađenje bilo je nagrađivanje odeljenjske zajednice za najbolje dekorisanu učionicu, dodela paketića od strane predsednika MZ i slikanje sa Deda Mrazom. Na kraju je direktorka celoj ovoj ,,Novogodišnjoj bajci“ dala srećan kraj.

Zadnji dan Novogodišnje sedmice u OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“ bio je rezervisan za Novogodišnji sajam. U realizaciji same priredbe učestvovali su svi učenici mlađih i starijih razreda, njihovi roditelji, nastavnici, učitelji. Na štandovima su se našli ukusni medenjaci, poslastice sa obeležjima Nove godine, novogodišnji ukrasi, čestitke, venci, jelkice. Bilo je za svakog ponešto.

aleksinacbiz.com, Marija Petrović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *