Dečaku naprsla ruka na četiri mesta

U sukobu dva maloletnika u Elektrotehničkoj školi „Nikola Tesla“, jedan momak od 16 godina zadobio je naprsline leve ruke čak na četiri mesta. Njega je zbrinula Hitna medicinska pomoć, posle čega je on smešten na Dečiju hiruršku kliniku gde mu je stavljen gips i gde je hospitalizovan. Ovaj nemili događaj se zbio 13. septembra u prepodnevnoj smeni.

Direktor ove škole, Nebojša Sokolović kaže da se incident između dva istodobna dečaka dogodio na velikom odmoru .

Pre izveštaja policije ne bih mogao da kažem detaljno šta se dogodilo, ali će sigurno neko od vinovnika da snosi disciplinsku kaznu. Naša škola je i po rečima policije, jedna od najbezbednijih škola u Nišu tako da nam je potpuno nemoguće da se ovo dogodilo. To nije bila dečija igra, ali jedan đak je drugom uvrnuo ruku, nije ga udario, i tada je ruka naprsla na tri ili četiri mesta. Sada je takvo vreme, deca treniraju razne borilačke veštine tako da je vrlo moguće da su jedan drugom pokazivali zahvate, ali očigledno neoprezno. zasedao je odmah naš tim za bezbednost i doneta je odluka da tek posle istrage policije donesemo o naše zaključke – saopštio nam je Sokolović.

Kako nezvanično saznajemo u ovoj školi policija je u nekoliko navrata dolazila da ispita slučaj.

U ovom slučaju se ne može reći da ima elemenata vršnjačkog nasilja jer to nije bio napad grupe na dečaka. To bio običan sukob, a kako može ruka da prsne na par mesta samo od zavrtanja ruke to je stvarno malo neobjašnjivo? – saznali smo nezvanično u policiji.

Na Dečjoj hirurgiji su nam potvrdili ovaj slučaj, rekavši da dečak nije imao drugih povreda.

M.S.

Foto: You Tube

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *