Del arno bend 9. juna u Nišu

Nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville jazz festivalu, najveći rege sastav sa ovdašnjih prostora DEL ARNO BAND održaće nakon punih pet godina samostalni celovečernji koncert u Nišu, u subotu, 9.juna u dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 21h.

foto: Slavoljub Radojević

Novi set, novi momenti na koncertnoj listi i svakako dobre stare omiljene pesme iz bogate karijere koja traje više od tri decenije, deo su programa koji će grupa predstaviti u Nišu. DAB će ovom prilikom Nišlijama predstaviti premijerno čak dva nova singla „Meni se okreni“ i „Stari lek“ i na taj način se odužiti publici za dugogodišnju vernost.
Del Arno Band se trenutno nalazi u studiju gde snima novi album sa pevačkom grupom Jenđe. Time realizuju ideju staru više od 25 godina kada su sa prethodnicama Jenđi, Pagankama snimili čuvenu verziju pesme „Treći svijet“ grupe Haustor. Odmah po završetku ovog snimanja, bend nastavlja sa finalnom fazom remiksa svog novog albuma, sa kojeg će publika moći da čuje dve nove pesme premijerno 9. juna u Nišu!

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 700 dinara mogu se kupiti od četvrtka, 17.maja u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 800 dinara.

V.R.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *