Devojka krala – momak potegao nož da je odbrani

Jedan mlađi Nišlija uboden je dva puta nožem sinoć u najstrožem centru Niša. Slučaj se dogodio par minuta pre ponoći ispred trafike kod Tvrđavskog mosta. Prema kazivanju očevidaca, devojka i mladić su došli do trafike da bi kupili cigarete. Dok je mladić razgovarao s trafikantom, devojka je navodno ukrala paklu cigareta.

mesto-tuce
mesto krvave tuče

Komšija, ova ti ukrala cigarete, uzviknuo je mladić koji je stajao pored susedne trafike, začula se opomena mlađek čoveka koga će to kasnije koštati tri lake ubodne rane nožem.

Očevidac krađe bio je uporan da uzme cigatere devojci ali je ona rekla da ih je bacila u mrak iza trafike. Onda je reagovao njen momak ili drug da zaštiti devojku pa je potegao nož.

Srećom napadnuti je primetio nož pa se izvio u stranu da eskivira udarac. Nož ga je pogodio u predelu bibrega, a drugim udarcem momak ga je zakačio po obrazu.
Posle toga momak i devojka su pobegli, a na licu mesta stigle su patrole policije i privatnog obezbeđenja.

Trafikant se nije snašao na vreme da pritisne panik taster.Trafika je pod obezbeđenjem i momci su stigli za minut, dva od alarma, ali je napadač pobegao, kaže sagovornik.

Na licu mesta za pet minuta je stigla i Hitna pomoć i povređenog prevezla na Hiruršku kliniku.Prema prvim saznajima sa Klinike,povrede nisu opasne po život.

Niška polciija je na osnovu sazanja i tragova sa lica mesta pokrenula potragu za mladićem i devojkom.

Gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *