Direktor niške toplane: Nema prazne stolice za UPSS jer nemaju legitimitet

Zoran Stojanović, direktor Gradske toplane rekao je jutros da Udruženje stanara koje organizuje svakodnevne proteste u Nišu, neće dobiti dugo traženu „praznu stolicu“ u Upravnom odboru ovog javnog preduzeća. Takozvana prazna stolica ili predstavnik udruženja u UO ne bi imao pravo glasa.

arhivska fotografija
Direktor Gradske toplane Niš, Zoran Stojanović

On je u Jutarnjem programu Niške televizije rekao da Udruženi pokret slobodnih stanara i vlasnika privatnih zgrada (UPSS) nije imao legitimitet da bi tako nešto tražio i dobio.

Pa i sami vidite da se sakupilo njih 200, 300 na protestu. Ono prvo organizovano udruženje nije moglo da nastupa u ime svih građana koji se greju na daljinsko grejanje jer su to bili pojedinci iz zgrada, a predsednici skupština stanara nisu konsultovali svoje komšije u zgradi o tome koje je njihovo mišljenje. Tako da su neki i iz ličnih interesa pokrenuli to pitanje. Ne mogu da dobiju tu „praznu stolicu“ jer zamislite vi sada, da Udruženje penzionera i mnoga druga udruženja koji su naši potrošači i redovne platiše, traži isto tako stolicu. Na šta bi sve to ličilo – rekao je Stojanović u jutarnjem programu.

M.S.

1 Comment

  1. Što ne upitaste „direk tor“-a Stojanovića , kada će se potpisivati ugovori o grejanju gradjana tj. o korišćenju usluga „gradsko-seoske“ toplane Niš sa korisnicima ?
    Ako ne zna nek’ ide u Vranje , da ga nauče ,“jer u Vranje nema laganje“ !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *