Direktorka Mitić: U „Pčelici“ boravi 6.300 dece, a nedostaje još oko 1.600 mesta

Poslednja vest: 22. Festival predškolske dečje pesme „Zlatna pčelica“ biće održan 9. janura 2019. godine od 19 časova u Domu vojske Srbije. Festival je trebalo da bude održan 21.12.2018. godine, ali je odložen zbog saobraćajne tragedije u Donjem Međurovu. Ulaznice koje su vazile za 21.12., važice i za termin 9. januara.

Direktorka Predškolske ustanove „Pčelica“, Svetlana Mitić saopštila je danas da ova organizacija u 26 vrtića trenutno čuva i vaspitava 6.300 dece, a da je na listi čekanja oko 1.600 najmlađih Nišlija.

Mitićeva je na godišnjoj konferenciji najavila i Festival „Zlatna pčelica“ koji se održava sutra, 21. decembra u Domu Vojske Srbije od 19 sati, a gde će u zabavno kulturnom programu učestvovati preko 60 dece.

Naš vaspitni kadar i dečica pripremali su se dva meseca za ovaj festival gde će učestvovati 33 solista, 20 horskih pevača i dvadesetak devojčica koje će igrom ispratiti ceo nastup. One su iz vrtića „Bambi“. Mnogo je rada i truda uloženo u ovaj festival. Svi roditelji, bake i deke i ostali koji će doći da prate svoje najmilije mališane moći će da prate program i preko video bima. Tako će moći da vide i detalje na, zaista, specifičnim kostimima koje smo pripremili za ovu priliku – rekla je Mitićeva.

Ona je kazala da je trenutno na listi čekanja oko 1.600 mališana, ali da će se taj broj postepeno smanjivati jer se grade vrtići u naselju Brzi Brod i u Novom Selu.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *