Đura operisan – neizvestan nastup u Nišu

Branko Đurić Đura, poznati glumac, trebalo je 8. februara da premijerno izvede svoju predstavu „Đurologija“ u niškom Domu vojske, ali za sada je njegov nastup neizvestan jer je hitno je operisan u Ljubljani nakon što se jedno vrijeme žalio na konstantne bolove.

foto: Eventim Branko Đurić Đura (Klik za uvećanje)

Uskoro se očekuje da izađe iz bolnice i oporavak nastavi u kućnim uslovima.

Prema pisanju tamošnjih medija tamošnjih medija, reč je o manjem operativnom zahvatu kojem je Đura podrvrgnut pre dva dana i trenutno se oseća dobro.

Kako već sada najavljuje, publika neće dugo čekati njegov povratak na scenu. Čim se oporavi nastavlja sa izvođenjem svoje hit predstave „Đurologija“ tako da ga Niš očekuje raširenih ruku.

Autorski hit Branka Đurića – Đure, “Đurologija“, trenutno je najgledanija predstava u celom regionu, a i šire. Naime, “Đurologiju“ je u poslednje 2 godine pogledalo preko 100 000 ljudi, a samo u Beogradu preko 25.000. Popularni Đura je gostovao u celom ex YU regionu, Australiji, Kanadi, SAD, zemljama zapadne Evrope i Skandinavije. U svim gradovima i mestima u kojima je predstavljena, “Đurologija“ je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više, navodi se u najavi Eventima.

P. Z.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *