Do sada nezabeleženo: Privatnička kletva poreskim inspektorima u izlogu radnje (foto)

Niškom poznatom privatniku Hadži Nikoli je mnogo „puklo pred očima“ kada je na svojoj radnji u Tržnom centru „Kalča“ okačio kletvu poreskim inspektorima kakvu Srbija ne pamti! Poznati „Foto Selma“ je postavio na izlogu svoje radnje, koju su privremeno zatvorili, „Gospode, onima koji zatvaraju radnje, zatvori kuću da nikad ne progledaju. Amin“.

A, kako je do toga došlo priča nam Hadži Nikola:

Zvanično sam zatvoren jer nisam izdao fiskalni račun. Došla je jedna inspektorka, iskopirala list papira za 10 dinara, nije dobila fiskalni račun. I eto… – priča Nikola.

Prvi komšija mu je bio inspiracija da zakači ovakvu kletvu na portalu svoje radnje.

Ja sam sedam puta bio na Hilandaru jer sam vernik, verujem u Svetosavlje… I kada su me zatvarali, izađe komšija i kaže onim inspektorima „pa bolje da ste crkvu zatvorili, nego njega“. I meni, tako pade da ovo okačim na vrata jer se nikoga ne bojim, samo Boga – priča nam Hadži Nikola i dodaje da će verovatno u ponedeljak da otvoro radnju, kad istekne kazna.

U međusobnom razgovoru, on kaže da su sitne i krupne začkoljice nađene mnogim privatnicima i da bi to bilo dobro kada bi sve u zemlji bilo uređeno.

M.S.

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *