Dodeljene nagrade za najlepši balkon, dvorište u kući i ispred zgrade (foto)

U Gradskoj opštini Medijana dodeljene su nagrade pobednicima Konkursa ove opštine ,,Neka cveće govori“.

Na osnovu onoga što je videla na terenu, Komisija je donela sledeću odluku:

1. u kategoriji najlepše uređeno dvorište nagradu je dobio Ljubiša Cvetanović iz Brzog Broda
2. u kategoriji najlepše uređen balkon nagradu je dobila Mirjana Stanković iz Ulice Marijana Badela
3. u kategoriji najlepše uređeno dvorište stambene zgrade nagradu je dobila stambena zajednica Vizantijski Bulevar broj 36

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić zahvalio je svima koji su se prijavili i podržali ovu akciju da najveća niška opština bude lepa i uređena.

Na konkurs je stigao veliki broj prijava naših sugrađana, pa je Komisija, na osnovu fotografija priloženih uz prijave, napravila uži izbor i obišla te lokacije.

Imali smo zaista težak posao, jer su svi prijavljeni uložili izuzetan trud i sve bašte i dvorišta koje smo obišli su prelepi – rekla je predsednica Komisije za komunalna pitanja i urbanu estetiku Olivera Đorđević i dodala da se Komisija pri odlučivanju rukovodila ocenom da je čitav prostor dvorišta skladno uređen, a ne samo jedan deo.

 

Doibitnici nagrada: Za najlepše uređeno dvorište, balkon i dvorište stambene zgrade biće dodeljene nagrade u iznosu od po 30 000 dinara.

Nagrade najboljima uručili su predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić, član Veća Gradske opštine Medijana Bojan Cvetković i predsednica Komisije za komunalna pitanja i urbanu estetiku Olivera Đorđević.

Inače, pravo da se prijave na konkurs imali su svi građani sa teritorije Gradske opštine Medijana, dakle ravnopravno sugrađani koji žive u privatnim i stambenim zgradama.

Konkurs ,,Neka cveće govori“ za najlepše uređeno dvorište, balkon i dvorište stambene zgrade raspisale su Gradska opština Medijana i Komisija za komunalna pitanja i urbanu estetiku u želji da nagrade sugrađane koji vredno i sa ljubavlju uređuju životni prostor.

Medijanina akcija „Neka cveće govori“ takmičarskog je, motivacionog i nagradnog karaktera, za sve one koji, uređujući sopstveni prostor, doprinose lepšem izgledu ne samo najveće niške opštine već i Grada Niša u celini.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *