Dragan Gagi Jovanović i „Dobrodošli u Srbiju“ u nedelju u Nišu!

Hit predstava „Dobrodošli u Srbiju“ sa Draganom Gagijem Jovanovićem u glavnoj ulozi, kreće na mini turneju po Srbiji izvođenjima 27. novembra u Domu vojske u Nišu, 29. novembra u Kulturnom centru Jagodina i 1. decembra u Pozorištu za decu u Kragujevcu.

gagi-jovanovic
Dragan Gagi Jovanović

U „Dobrodošli u Srbiju“ Gagi Jovanović pokazuje svoj jedinstven komičarski talenat igrajući vlasnika agencije koji gledaoce vodi na nesvakidašnje putovanje po Srbiji, pokazujući sve njene nepravedno zapostavljene vrednosti i lepote.

Predstava Zvezdara teatra, čiji je režiser i scenarista Gagi Jovanović, za deset godina imala je u matičnom pozorištu i na gostovanjima preko 80.000 gledalaca. Pored Jovanovića, igraju Anđela Jovanović, Nina Nešković, Bojana Matović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Milica Miletić i Jovana Ćirić.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 900 dinara za parter i 800 dinara za balkon. Prodajna mesta: Biletarnica Doma vojske i CS Eventim Niš: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, Knjižara Delfi – Voždova 4, Exclusive Change 18 – Bulevar Medijana 21, Big Star Travel – Cara Dušana 65, Travego – Koste Stamenkovica 5, Fun travel – Obrenovićeva bb – PC Gorča i OMV pumpe (Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12.februara bb).

Na dan izvođenja predstave, u nedelju 27.novembra Biletarnica Doma vojske radiće od 12 do 20h!

Foto: Sonja Žugić
Za Long Play, Veroljub Radojković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *