Dragan Stojković Piksi novi selektor reprezentacije Srbije?

Dragan Piksi Stojković, mogao bi biti novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, a umesto Mladena Krstajića. Ovu vest donosi Maxbetsport.

Meč protiv Litvanije bio je poslednji meč Mladena Krstajića u ulozi selektora fudbalske reprezentacije Srbije. Kako Maxbetsport saznaje najveće šanse da sedne na klupu “orlova” ima Dragan Piksi Stojković!

Na utakmici protiv Litvanije, na stadionu Partizana, bio je i Piksi. Imao je šta da vidi – mučenje koje je prekinuto u drugom poluvremenu uvođenjem Aleksandra Prijovića kao drugog napadača (uz Aleksandra Mitrovića). Njegova fudbalska filozofija je prilično različita u odnosu na Krstajićevu postavku igre, gaji ofanzivni stil. To je ono što naš narod voli da vidi, a nije imao priliku da gleda u Krstajićevom mandatu, navodi ovaj mediji.

Ne treba smetnuti s uma ni činjenicu da je predsednik FSS Slaviša Kokeza nedavno u jednoj emisiji saopštio idealan tim Jugoslavije sastavljen od aktuelnih igrača iz republika bivše SFRJ. Na pitanje ko bi bio selektor tom timu, čelnik našeg saveza je odgovorio: Dragan Stojković. Samo on bi mogao da vodi taj tim.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *