Dragana Rodić: Da, ja živim u Nišu, jednom od najlepših gradova Srbije

dragana-rodic
Piše: Dragana Rodić, predsednica udruženja osoba sa invaliditetom „Dragana Rodić“

Mi Nišlije bi trebalo da se udružimo i obezbedimo sebi bolji grad, bolje uslove života, Moramo da se držimo zajedno i da pomažemo jedni druge. Snagu mi daje ta energija, koju osećam u mojim sugrađanima, taj osmeh i podrška koju mi pružaju.

Volim Niš. Volim Nišlije, njihovu srdačnost, iskrenost. Niš ima uslove da bude jedan od najpoželjnijih gradova za život u Srbiji. Želim da ga učinim takvim. Uključila sam se u politiku jer želim bolju budućnost Nišu i Nišlijama. Godinama se borim za bolji položaj osoba sa invaliditetom. Tu borbu ću nastaviti svojim političkim aktivizmom, kako bi imali dostojanstven život.

Na predstojećim izborima biću kandidat za predsednika opštine Medijana

dragana-rodic-nova-stranka
Dragana Rodić – zaokruži 10. Nova stranka

Nova stranka mi je ukazala priliku da kao nestranačka ličnost pomognem opštini i gradu u kojem sam rođena, u kojem žive moja porodica, prijatelji, poznanici. Ušla sam u politiku jer podržavam Zorana Živkovića, poznajem ga dugo i verujem u njegov rad.

Ne želim samo da sedim skrštenih ruku, hoću da dam volju narodu, ukažem im na to da mogu, da zajedno možemo da stvorimo bolje uslove za život, bolju budućnost našoj deci.

Pomagaću u rešavanju problema svih građana, koji žive u opštini Medijana, a posebno ću se zalagati u rešavanju problema sa kojima se suočavaju osobe sa invaliditetom.

Moja dužnost je da se borim za slobodu, za prava ljudi. Moralna obaveza mi je da pokažem, jer mi je stalo do mojih sugrađana.

Naš zajednički cilj je da popravimo, izmenimo Niš i da sa ponosom možemo da kažemo „Da, ja živim u Nišu, jednom od najlepših gradova Srbije, živim u opštini Medijana koja pruža mogućnost za normalan život”.

Želim da aktivnim učešćem pokažem stanovnicima opštine Medijana da mi je stalo do njih i da mi je stalo do ovog grada.

Podržavam Novu stranku, zbog novih ljudi, zbog njihove energije, odlučnosti i spremnosti da menjaju na bolje. Ovde sam, jer se pre svega ceni elokventnost, hrabrost, rad, rezultati i istrajnost, a ne stranačka pripadnost!

Dragana Rodić za bolju Medijanu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *