Drugi virtuelni sajam zapošljavanja niške Filijale NSZ – 30 poslodavaca i oko 500 radnih mesta

Nacionalne službe za zapošljavanje u Nišu organizuje drugi po redu Regionalni specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije u okviru Foruma naprednih tehnologija, u sredu 12. juna, od 10-14 časova. Na ovogodišnjem sajmu zapošljavanja učestvovaće oko 30 poslodavaca, dok će broj radnih mesta biti preko 500.

Najveća potražnja na Sajmu, kažu iz NSZ-a, biće za radnicima u IT sektoru, programerima različitih specijalnosti i elektroinženjerima, za inženjerima u proizvodnji, kontroli kvaliteta, mašinskim i građevinskim inženjerima, arhitektama, saradnicima u finansijama, prodaji i logistici, ekonomistima, administrativnim radnicima ali i za  operaterima u proizvodnji, elektrotehničarima i mehaničarima za održavanje mašina.

„Pored filijale Niš uključene su i filijale Nacionalne službe za zapošljavanje iz grada Bora, Zaječara, Kruševaca, Jagodine, Pirota, Prokuplja, Leskovaca i Vranja. Na Regionalnom specijalizovanom virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu učestvovati svi koji su zainteresovani, bez obzira da li se nalaze na evidenciji  NSZ“ – navode iz NSZ-a.

Dodaju da će tražioci zaposlenja imati priliku da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija, kao i da mogu dobiti i smernice kako da napišu svoju radnu biografiju (CV), i kako da se pripreme za intervju sa poslodavcem. Registracija učesnika sajma je putem veb platforme.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *