DS će glasati „protiv“ kadrova SNS

Odbornici Demokratske stranke, na predstojećoj sednici Skupštine grada Niša, glasaće protiv izbora predloga kandidata SNS i njenih koalicionih partera za rukovodstvo grada Niša.

ds

SNS i njeni novi – stari koalicioni partneri su u prethodne četiri godine pokazali da ne znaju i ne mogu odgovorno i uspešno da upravljaju gradom i da su za najteži položaj stanovnika Niša u poslednjih 50 godina krivi upravo oni koji su i prethodne četiri godine upravljali gradom, saopštava ova stranka.

U saopštenju se dodaje: DS će glasati i protiv imenovanja direktora javnih preduzeća, institucija i ustanova, protiv predloga za rukovodstva gradskih opština koje će uslediti nakon podele plena od strane radne grupe SNS koja će odlučivati o raspodeli javnih preduzeća i funkcija u Nišu.

Odbornici DS u Nišu će u Skupštini grada Niša i Skupštini gradske opštine Medijana u narednom periodu zastupati interese građanki i građana Niša, u okviru samostalnih odborničkih grupa DS, navode oni.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. E , sad ce ih „nadglasate“ i ima da im stopirate „kadrove u razvoju i najboljoj /mo/mentalnoj i fizickoj snazi“ !
    I vi ostaviste pricu , od 2000.god. pa naovamo ! Vazno je da su, neki vasi, „mladi kadrovi“ vratili oduzeto a ostali…mogu da se slikaju !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *