DS: Dođi na miting, osvetli Srbiju!

Gradski odbor Demokratske stranke Niš poziva svoje članove i simpatizere, ali i sve Nišlije kojima je dosta mraka, laži, cenzure, podmetačina i nerada da se u što većem broju okupe na mitingu 25. aprila u Beogradu.

Time će pokazati da su lojalni ne Demokratskoj stranci, već demokratiji i Srbiji.

Onoliko koliko u subotu bude pun Trg republike, toliko će manje prostora aktuelna vlast imati za manipulacije i izbegavanje odgovornosti za katastrofalno stanje u koje je dovela zemlju, ističu niške demokrate.

Pokažimo da nas ima, pokažimo da smo jači, pokažimo da smo ona snaga koja je u stanju da još jednom povede Srbiju putem koji ona zaslužuje.

Fotografija 12.mart smanjena
Pokažimo da ni deveti mart, ni peti oktobar nisu bili uzaludni. Pokažimo da smrt premijera Đinđića nije bila uzaludna.

Pokažimo da je Srbija budna, pokažimo da je ustala. Ne morate biti članovi Demokratske stranke. Ne morate čak ni voleti Demokratsku stranku. Dolaskom na miting pokažite da volite Srbiju. Ne dozvolite da vas ubede da je oni vole više od vas.

Nemojte ostati kod kuće i čekati vesti. Ni nas, ni vas u njihovim vestima neće biti. Biće nas samo tamo, na licu mesta, u Beogradu, 25. aprila. I tamo ćemo se pogledati u oči. Dođite na miting, osvetilite Srbiju!

Niške demokrate poručuju Nišlijama da mesta za sve koji žele da u subotu putuju u Beograd ima, i da se detaljnije o svemu mogu informisati pozivom na broj telefona Demokratske stranke u Nišu 018/522–364, u periodu od 14-20 časova.

Demokratska stranka Niš

1 Comment

  1. A , BE , LJUDI …nema niti jedan komentar !!?? Nisu valjda Demokrate izgubile kredibilitet Nišlija,a tako su transparentni, demokratski nastrojeni i to je „snaga koja je u stanju da još jednom povede Srbiju putem koji ona zaslužuje“ ! Srbija je već jednom zaslužila a ako još jednom zaslužimo … ALAL NAM VERA !
    MADA , KADA VRATIM FILM UNAZAD , MI SMO SVE NJIH I ZASLUŽILI , časna pionirska reč !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *