DS: I u Albaniji narod bolje živi nego u Srbiji

Demokratska stranka Niš saopštila je danas da je od 2012. godine do danas Albanija imala veći rast od 10 % dok Srbija stoji u mestu sa pola procenta rasta.

foto: gradjanin.rs (M.S.)

U ime Demokratske stranke u Nišu, Stanković je pozvao građanstvo u subotu 23.09.2017. na Amfiteatru na Nišavskom keju gde će se održati tribina „Dogovor za budućnost“, sa početkom u 17:30 časova. Na tribini će govoriti predsednik DS Dragan Šutanovac, general Sreto Malinović i glumac I potpredsednik DS, Branislav Lečić.


I to je jedina istina u vezi sa katastrofalnom vlašću SNS. Fabrike i firme koje su došle u vreme Demokratske stranke se danas prikazuju kao nove investicije, privreda stoji a nezaposleni u sve većem broju odlaze zauvek iz Niša. Za vreme vlasti Demokratske stranke u Nišu otvorene su fabrike Jyra, Shinvon, Beneton, niz malih i srednjih preduzeća uz zapošljavanje više od 5000 ljudi, napravljeni su prvi najteži koraci za dovođenje fabrike Johnson Electric, grad je dobio više novih bulevara, Somborski, Medijana, Ivana Milutinovića, rekonstruisani bulevari Zorana Đinđića, Dimitrija Tucovića, Cara Konstantina, izgrađeno je 15 novih kružnih tokova, rekonstruisan fudbalski stadion, hala sportova, izgrađen je kompleks otvorenih bazena u Čairu, izgrađeno i rekonstruisano 7 obdaništa, 7 zdravstvenih stanica i još mnogo, mnogo toga, naveo je Miodrag Stanković, predsednik Gradskog odbora.

Miodrag Stanković (u sredini) na konferenciji za novinare

On je rekao na konferenciji za novinare da su danas „našim sugrađanima smanjene plate i penzije, uvećani računi za struju, grejanje, porez na imovinu, danas je nezaposlenost sve veća i veća i zato nam ljudi svakodnevno odlaze iz Niša i Srbije.

Rezultat rada gradske vlasti u Nišu za predhodnih 5 godina je nula. Za razliku od svih ostalih, demokrate i danas kada je život u Srbiji najgori u istoriji, nude rešenja za sve probleme: i kako zaposliti mlade, i kako poreski osloboditi privredu da krene da privređuje i zapošljava, i kako da sudovi konačno dele pravdu. Imamo konkretna rešenja i želimo da ih lično sa građanima upoznamo, da vide da nisu svi isti, i da se Demokratska stranka bavi njihovim problemima, ali i nudi rešenja. Demokrate su odabrale da baš od Niša krenu promene, jer je Niš uvek predvodio sve promene u Srbiji. Samo rešenjima možemo izvući Srbiju iz blata, samo sa vizijom će ovaj grad ponovo biti industrijski centar regiona, naveo je on.

gradjanin.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *