Đuričković potpisao za Partizan – očekuje se da to učini i Saša Marjanović

Fudbalski klub „Radnički“ Niš ostao je bez dva važna šrafa u veznom redu. Petar Đuričković danas je zvanično predstavljen u Partizanu, a očekuje se da u narednih nekoliko dana isti klub pojača i Saša Marjanović.

fotoPartizan
Petar Đuričković (u crnoj majci)

Petar Đuričković predstavljen je u Teleoptiku u podnevnim časovima, sa Partizanom je potpisao trogodišnji ugovor.

Odrastao sam u Nišu, tu sam i počeo da se bavim fudbalom, poštujem Partizan jer se radi o velikom klubu. Niko u mojoj porodici nije se profesionalno bavio fudbalom, ljubav ka ovom sportu stekao sam na igralištu, kao i mnoga deca, zahvalan sam ocu koji me je odveo u Radnički gde je sve počelo, rekao je Đuričković nakon potpisivanja ugovora sa Partizanom za Partizan TV.

Đuričković i Marjanović su igrali u Beogradu u ranijim stadijumima svoje karijere. Petar Đuričković nosio je dres omladinske selekcije Radničkog, a potom i Crvene zvezde a od sezone 2012. igrao je dve godine u prvom timu. Saša Marjanović je svoj put započeo u niškom Železničaru, a nakon toga nastavio je u Partizanovom mladom timu. Marjanović je u Beogradu igrao i u seniorskoj konkurenciji za Čukarički sa Banovog Brda.

Saša Marjanović rođen je u Nišu pre 28. godina, a 24-godišnji Petar Đuričković rođen je u Prištini.

A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *