Dva filmska razbojništva u Nišu

U kakvom društvu živimo, može se videti iz dva klasična filmska razbojništva koja su se u Nišu zbila poslednjih mesec dana. Niška policija uhapsila je D. A. (24) iz okoline Niša, zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

hr-hapsenje

-Sumnja se da je D. A. 8. marta 2015. godine, nakon ponoći, na benzinskoj pumpi u Nišu, uz pretnju pištoljem, od radnika oduzeo novac u iznosu od 91 hiljadu dinara i kućište računara, a tom prilikom je radniku zadao nekoliko udaraca po telu, saopštava niška policija. Drugo razbojništvo je još drskije.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, uhapsili su I. U. (32) iz okoline Žitorađe, zbog sumnje da je, u društvu sa još jednom osobom za kojom policija intenzivno traga, izvršio, takođe, krivično delo razbojništvo.

-Pod sumnjom su da su oni, 20. februara 2015. godine, u večernjim časovima, u Nišu, pratili jednu osobu ulicom, a potom za njim i ušli u kuću. Tom prilikom, osumnjičeni I. U. je uz pretnju da će upotrebiti nož, od oštećenog oduzeo novac i mobilni telefon, kažu u policiji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti sproveden nadležnom tužilaštvu u Nišu.

M.S. foto:novosti.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *