Dveri Niša: Protest ispred Vlade Srbije protiv Vučića iz 10 razloga

Na protest ispred Vlade Srbije koji organizuje pokret „Dveri“ 21. marta iz Niša će organizovano krenuti jedan autobus i nekoliko automobila. Poverenik „Dveri“ za Niš, Ratomir Krstić će održati posebnu konferenciju 18. marta o tome, a za „Građanin“ taksativno navodi 10 razloga za organizovanje tog protesta.

protest Dveri

  1. Zato što je Vučićeva vlast gora od Tadićeve. Ne samo da su nastavili Tadićevu politiku, već su otišli dalje u izdaji Kosova i Metohije.
  2. Zato što svakoga sekunda zadužuju Srbiju za novih 192 evra.
  3. Zato što su nastavili da hrle u EU po svaku nacionalnu i državnu cenu.
  4. Zato što puze u NATO i za savetnika u Vladi Srbije uzimaju osvedočenog NATO zločinca Tonija Blera.
  5. Zato što umesto Vlade Srbije o poskupljenju struje u Srbiji odlučuje MMF.
  6. Zato što su ukinuli carine na uvoz strane robe i uništili domaću privredu i poljoprivredu.
  7. Zato što su smanjili plate i penzije, umesto da je punjenje budžeta izvršeno naplatom nenaplaćenog poreza tajkunima, dodatnim oporezivanjem ekstraprofita stranih banaka koje imaju najveće kamatne stope u čitavoj Evropi ili otpuštanjem partijskih vojski iz javnih preduzeća.
  8. Zato što je njihova borba protiv kriminala i korupcije jedna velika laž. I posle tri godine njihove vlasti nije završen niti jedan sudski proces i na višegodišnjoj robiji na osnovu pravosnažne presude ne nalazi se niti jedan kriminalac, tajkun ili političar koji je opljačkao Srbiju u poslednjih 25 godina.
  9. Zato što je 2015. godina od strane Vlade Srbije oglašena kao godina totalne rasprodaje Srbije. Na prodaju su svi preostali domaći prirodni i privredni resursi. Posebno je alarmantna najava prodaje Telekoma, najvažnijeg srpskog državnog preduzeća na Balkanu.
  10. Zato što su zatvorili sve medije za javnu raspravu i sučeljavanje vlasti i opozicije. Zato što Nikolić, Vučić i Dačić već pune tri godine nisu učestvovali niti u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj bi sa druge strane bio neko ko drugačije misli od njih.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *