Dveri: Samo za usluge kafe i restorana JKP Naisus će platiti usluge vredne 3.200.000 dinara

Samo za usluge kafe i restorana JKP Naisus će platiti usluge vredne 3.200.000 dinara, što je više od vrednosti svih šahti koje treba da se postave na gradskim ulicama.  

Prof. dr Tamara Milenković Kerković, narodni poslanik i potpredsednik Srpskog pokreta Dveri

Članovi Nadzornog odbora JKP „Naisus“ jednoglasno su potpisali svoju saglasnost da usluge ovog preduzeća poskupe za gotovo 30%. Gradska organizacija Dveri Niš pita da li se ovi ljudi, postavljeni od SNSa-a, uopšte bave poslovanjem ovog preduzeća , za šta primaju desetine hiljada dinara naknade. Bave li se brojem zaposlenih, milionima  i milijardama koji se troše u javnim nabavkama, stanjem infrastrukture i stručnošću zaposlenih? Odgovor je poznat, ne bave se ničim od ovoga, i zato, jer se svojim poslom nisu bavili tražimo njihovu smenu i povraćaj novca koji su tokom ove funkcije primali, uz zakonsku kamatu. Posebno tražimo odgovornost direktora kome je mandat istekao kao i odgovornost gradonačelnice koja ga je svojim uticajem postavila“, navodi se u saopštenju Dveri Niš

Dveri zbog situacije u JKP „Naissus“ traže konačnu ostavku gradonačelnice i vanredne lokalne izbore u Nišu.

Ovo je samo mali prikaz zanimljivosti iz finansija JKP Naisus, koje je Odbor za komunalne delatnosti Dveri Niš priredio za građane Niša. Zbog toga, što se ovim ne bavi Nadzorni odbor JKP „Naissus“ za šta su njegovi članovi dobro plaćeni, tražimo smenu njegovih članova i povraćaj para koje su od početka mandata primili sa zakonskom kamatom , smenu nezakonitog direktora i odgovornost i ostavku gradonačelnice koja se „za sve pita“, saopštava Info služba Dveri Niš.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *