Dvojica braće ubili privatnika iz Niša

Policija je uhapsila braću N. M. (34) i M. M. (39) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo. Oni su bili radnici Draška R. koji je ubijen na mučki način.

Dvojica braće se sumnjiče da su 8. oktobra ove godine u krugu fabrike u Nišu čekićem i sekirom više puta u glavu udarili četrdesetšestogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Draško R. (46), privatnik iz Niša ubijen je 8. oktobra u krugu svoje firme koja se nalazi na Bulevaru 12. februaru Nišu, a u okviru „MIN Kopex“ kompleksa, a pored njega nađeni macola i sekira sa tragovima njegove krvi.

Kako nezvanično saznajemo, Draško R. se žestoko borio za život.

O tome ne govore samo smrtne rane već i podlivi koje je imao na sebi. I ljudi koji su bili oko istrage potvrdili su nam da je u hali gde se proizvodio knauf i kancelarijski materijal mnogo toga bilo ispreturano što znači da se tu odvijala borba na život i smrt. Za sada nam nije potvrđeno saznanje iz kruga fabrike da je dobio i udarac s leđa.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Za sada je nepoznat motiv zbog koga se sumnjiče za ubistvo.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *