Dža ili Bu u petak u Nišu!

Kultni beogradski punk-rock bend, Dža ili Bu, nastupiće u petak, 17. marta od 22 sata u niškom klubu Feedback. Bend će ovom prilikom sa niškom publikom proslaviti 30 godina postojanja i istovremeno promovisati novi album “SEDMA SILA”.

Ovim albumom bend je učvrstio svoju poziciju u samom vrhu domaće rokenrol scene, obzirom da je isti izabran za ALBUM GODINE u emisiji Rok Godišnjak radija BEOGRAD 202, dok je pesma „GASIO SAM MRAK“ izabrana za HIT GODINE od strane slušalaca istog radija.Pored pomenute pesme,sa albuma su se izdvojile i pesme “Diktatore” (koja ima preko 200.000 pregleda na youtube-u), “Odiseja”, “Globalni građanin”, “Crno sunce” (pesma snimljena sa Nikolom Vranjkovićem i proglašena za HIT DANA dana radija BEOGRAD 202), kao i nova verzija starog hita “Živeo Staljin”. Za album je snimljeno čak 8 spotova!

Pored pesama sa novog albuma, bend će odsvirati i sve svoje hitove, kao što su: “Ustani i kreni“, “Večna lovišta“, “Živeo Staljin“, “VIP“, “Osnovna škola“,“Stampedo“, “Zemlja nojeva“, “Aljaska“, “Kraljica pica parka“ i druge, a koncert će trajati oko 2 sata.

Pred niški koncert, pevač i frontmen benda, Nebojša Simeunović Sabljar je poručio:

”Veoma mi je drago što ćemo u godini jubileja, kada proslavljamo 30 godina rada,svirati u Nišu. Niš smo uvek smatrali za naš drugi dom, jer smo u tom gradu imali najviše koncerata posle Beograda.Sećam se,recimo, da nam 2012. godine kada smo svirali sa Atheist Rapom na Pravnom, publika nije dala da siđemo sa bine, a za ovaj grad me vezuju i mnoge druge lepe uspomene. Stariji se sigurno sećaju i naše možda najbolje svirke na tvrđavi pre Partibrejkersa. Za sve ove godine postojanja stekli smo puno prijatelja i veoma dragu i odanu publiku u Nišu, tako da ovom prilikom pozivam sve njih i sve one koji su tokom poslednjih 30 godina odrastali uz Dža ili Bu da dođu 17. marta na naš koncert u Feedbacku i sa nama proslave naš 30-ti rođendan. Voli vas vaš Dža ili Bu!”

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu se kupiti u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), pivnici Nemir (Obilićev Venac 35) i pivnici Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta će koštati 500 dinara.

Mediapress

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *