Eddie Richards nastupa u Nišu

Niš će 21. aprila imati priliku da ugosti dva tech-house veterana! Eddie Richards i DJ Lale nastupaju u Secret clubu od 22 sata. Svakome ko sebe smatra ljubiteljem elektronskog zvuka će biti jasno kakvo se veče gurmanluka sprema.

Britanski kum house i techno zvuka, gospodin Eddie Richards poznat i kao Evil Eddie, Jolly Roger i Kode, jedan je od pionira ove muzike.

Na sceni je od početka osamdesetih godina kao rezident svetski poznatog Camden Palace kluba u Londonu koji je i izglasan kao najbolji klub na svetu. Takođe je osnivač danas vec legendarnih Sunrise, Energy i Helter Skelter žurki.

klik za uvećanje

Bavljenje produkcijom dovodi do izdavanja velikog klubskog hita ”Acid Man” koji ulazi u top 20 na UK listi singlova. Nakon ovako velikog uspeha sledi saradnja sa globalno poznatim imenima među kojima su Ralphi Rosario, Orbital i The Shamen. Slede izdanja za End Recordings, Hypervinyl, Matter/Form, SoCo Audio, Northern Lights, LHB…

Eddie Richards danas je vlasnik DJ agencije dy-na-mix i izdavačkih kuća Lunar Tunes i Storm. Nalazi se bukvalno u svakoj knjizi, dokumentu i filmu koji se bavi dance kulturom.

Naš pandan, pionir i pokretač mnogih turbulencija u tech-house vodama u Srbiji svakako je Aleksandar Pavić.

DJ, promoter i producent poznatiji kao DJ Lale zaista jeste uključen na ”ludi akumulator” kako on voli da kaze. DJ Lale 1994. godine osniva profesionalnu organizaciju Happy People – United Youth of Belgrade, koja okuplja mlade i kreativne ljude i na različitim lokacijama organizuje veoma posećene “no limit” zabave. Od 1995. godine prisutan je na svim bitnim dešavanjima u Beogradu kao nezaobilazni sastojak. Muzički stil koji obiluje njegovim setovima je engleski tech-house, sa primesama chicago funk, progressive, tribal i deep house zvuka.

“Organizovanje žurki je sve zahtevnije”, kaže Lale. “Publika je naslušana, želi nova pomeranja. Nove ideje su bitne, zujanje je bitno – turizam & clubbing! I dalje ima pravih i dobrih vibracija, samo ih treba naći!”

Detalji se mogu naći na ovom linku.

gradjanin.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *