Edukacija za rad u kol centru – Prijavljivanje do 10. oktobra!

Kompanija „Netex Counsulting“ realizuje novi projekat koji ima za cilj povećanje znanja i veština iz oblasti usluga korisničkog servisa odnosno rada na računaru i drugih aktivnosti u kol centru. Prijavljivanje je moguće putem mejla akademija@netex.rs i preko Nacionalne sluzbe za zapošljavanje. Obuka počinje 10. oktobra.

160927-netex

U trenutku kada je jedan od najvećih problema grada nezaposlenost, očuvanje svakog radnog mesta je veliki uspeh, a svakako da je otvaranje novih radnih mesta još veći uspeh. Prilika da se steknu dodatna znanja u „Netex“ akademiji i da se time poveća mogućnost za zaposlenje je nešto što grad svakako podržava, pogotovu što je ova obuka besplatna- izjavio je većnik Mihajlo Zdravković.

Obuka će trajati pet radnih dana i počinje 10. oktobra. Broj slobodnih mesta je 10. Polaznici ne snose nikakve troškove, najbolji polaznici imaće mogućnost zaposlenja u „Netex“ kompaniji, dok će ostali dobiti sertifikate i mogućnost zaposlenja u sličnim kompanijama. Kompanija se sastoji od više departmana kao što su: logistika, pačunovodstvo, marketing i druge.

Što se karakteristika tiče nema nikakvih ograničenja, projekat je za sve građane. „Rad na računaru je bitan, bitno je da se zna neki od stranih jezika, ali imamo dovoljno raznih odeljenja pa postoji mogućnost da se nađe u odeljenju sa karakteristima koje kandidat ima“. – rekao je Slavko Hodak direktor srpskog ogranka kompanije „Netex“.

Konferenciji je prisustvovao još i Boban Matić direktor nacionalne službe za zapošljavanje.

M.Đorđević

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *