Ekspresno pronađena: Anđelu (13) odveo stariji čovek u stan – sada je dobro

Ekspresnom akcijom policajaca trinaestogodišnja Anđela J. je pronađena pošto se cela niška javnost „podigla na noge“. Ona je nestala juče 28. juna oko 13 sati u centru grada.

foto: Instagram – Anđela J.

Kako nezvanično saznajemo, ovaj slučaj njenog nestanka nimalo nije bio bezazlen jer je sa nepoznatim starijim muškarcem bila u stanu koji se nalazi nedaleko od Direkcije za izgradnju grada u Ulici 7. juli. U tom stanu su navodno bili još neki mlađi momci.

Nad devojčicom nije učinjeno nikakvo krivično delo. Ona je odvedena u taj stan, a šta se tamo događalo, to će ispričati policajcima. Čovek koji je odveo u taj stan je neki alkoholičar, a saznaće se i što se nije javila majci i što je tragom nestala. U svakom slučaju, devojčica nije pretrpela nasilje. Policajci su „prevrnuli nebo i zemlju“ od ispitivanjua njenih drugarica, poznanika i sada je sve u redu, hvala bogu – rekao nam jedan od ljudi koji je upoznat sa ovim slučajem.

Mesto gde je poslednji put viđena

Ranije nam je njen ujak Žarko rekao da je  juče otišla da razmeni knjige koje su joj potrebne za osnovnu školu u centru Niša, da je bila sama i da joj se tu gubi svaki trag. Stan u koji je odvedena nalazi se na stotinak metara od mesta gde je nestala. U toku večeri, najlepšu vest je dobila njena majka koja bi trebala noćas da je iz niške Policijske uprave odvede kući.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *