Emir Hadžihafisbegović posetio grob Šabana Bajramovića i poklonio se velikanu (VIDEO)

Bosanski glumac, Emir Hadžihafisbegović jako emitovno je doživeo odlazak na grob kralja romske muzike Šabana Bajramovića u Nišu koji je preminuo pre osam godina. Emir je jutros sa svojim prijateljem i domaćinom Radišom Sarićem Sarmom odao počast velikanu muzike, zapalio sveću, pomolio se i spustivši laganu ruku na Šabanov spomenik setio se lepog druženja i sretnih vremena.

Hadžihafizbegović iz Sarajeva koji na Filmskim susretima predstavlja svoj film „Žaba“, odmah po dolasku u Niš položio je cveće i upalio sveću na grob Šabana Bajramovića.

Bila je privilegija biti uz Šabana kao prijatelja i čoveka, jer on nije dao svakome da mu se približi. Nama ostaje da prenosimo budućim generacijama priče o njem u- poručio je Hadžihafizbegović.

Emir je sa setom ispričao nekoliko lepih uspomena koje je doživeo sa Šabanom.

Za mene kao umetnika njegov život izaziva poštovanje i uzbuđenje. Živimo u vremenu kad polusvet i osrednjost dobijaju vrlo bitne pozicije, a on je bio veliki. Došao sam danas da mu se poklonim i hvala mu što je dopustio da mu se približim – rekao je umetnik iz Sarajeva.

tekst, foto, video: M.Smiljković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *