Evo šta poručuje baka Svetlana koja je danas predvodila protest u Nišu (VIDEO)

Penzionerka Svetlana Stojanović (77) zauzela je danas vodeće mesto niških studentsko-građanskih protesta jer je stala baka pred studente i dobila neverovatnu podršku omladine. Ova baka, nekada medicinska sestra u ambulanti je dobila gromoglasan aplauz svih prisutnih, a privukla je pažnju svih fotoreportera.

 

Ne mogu da gledam više prazne frižidere, narod gladan, a on nam rasprodaje zemlju i ubeđuje nas da je to dobro. Ja sam u duši demonstrant. Bila sam i na demonstracijama 1996. godine i kada se obarao Milošević 2000. godine i zato sam i sada ovde. Uz mlade. Samo mladi mogu da nas izvuku iz ove bede, a oni odlaze i to mi je strašno krivo – rekla je ova hrabra baka za „Građanin“.


Na današnjim protestima protiv, kako kažu demonstranti diktature premijera Aleksandra Vučića nije bilo ljudi kao ranijih dana. Bilo ih je manje, ali dovoljno da blokiraju saobraćaj u Ulici Milojka Lešjanina, Knjeginje Ljubice, a potom su krenuli pored Pravnog i Ekonomskog fakulteta do Skupštine grada Niša. Protest je zakazan i za sutra.

M.S.

4 Comments

  1. Vucicu izdajnice i poluzo. 90-tih si bio ratnihuskac I profiter estradni sovinista i cetnik.Uvek ljigav i arogantan. sada nemogu da verujem da si ti premijer ovo kao da je ruzan san Najgori olosu sve si pokrao sa svojim bratom i kumovima i IZDAO zemlju Klintonu Bleru Srederu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *